Патентне агентство
Результат
Засновано у 2007
Кілька офісів в Україні та відділення в США, ЄС, Японії, Австралії, Кореї, В'єтнамі, Туреччині, Швейцарії, Китаї. VIber/WhattsApp/Telegram:+380989150415
Безкоштовно по Україні:
пн-пт 09.00 - 18.00

На Херсонщині припинили підпільне виробництво підробного коньяку

На Херсонщині припинили підпільне виробництво підробного коньяку
На Херсонщині припинили підпільне виробництво підробного коньяку

Нещодавно в ході рейду на Херсонщині було виявлено підпільне виробництво фальсифікованого коньяку. Незаконний коньяк, який на мав реєстрації торгової марки, пройшов хімічну експертизу в ході якої був встановлений рівень ризику цього напою. Було виявлено, що місткість токсичних речовин в такому «напої», який мав потрапити на прилавки крамниць, могла призвести до трагічних наслідків. Так повідомили у пресс-службі Державної податкової адміністрації (ДПА) у Херсонській області, яка в свою чергу посилається на інформацію, отриману від управління податкової міліції ДПА в області.

Реєстрація торгових марок
Патентування корисних моделей
Патентування винаходів
Реєстрація авторських прав

Підроблений коньяк, що не мав реєстрації торгової марки, під виглядом справжньої вітчизняної продукції виробляла та збувала всім охочим покупцям мешканка села Веселе Бериславського району. Було також встановлено, що жителька села діяла не одна і мала спільників.

Фальсифікований «коньяк» виробляли за дуже простою технологією: певну кількість паленого цукру та спирту змішували з проточною водою і в кінці додавали харчові домішки та барвники. Цю спиртову суміш очищували за допомогою нескладного саморобного фільтру, який складався лише з шлангу, шматка труби та ганчірки. На скляні пляшки наклеювали етикетки з зображенням відомого логотипа, що не викликав ніяких сумнівів у покупців. На етикетці продукції, що не мала реєстрації торгової марки, красувався логотип торговельної марки ВАТ «АПФ «Таврія». У кінці за допомогою саморобного ключа накручували пробки на пляшки.

Під час обшуку правоохоронних органів було викрито ще кілька адрес фальсифікаторів. У них було виявлено та вилучено понад 1200 літрів спирту, етикетки, готову фальсифіковану продукцію, фірмові коробки тощо. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей склала майже 100 тис. гривень. За даним порушенням розпочато кримінальну справу. На даний момент ведеться слідство.

Джерело: ukrinform.ua

Попередня стаття
Наступна стаття
Задати питання
 
експерту
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Отримайте безкоштовну консультацію
Досвідчений фахівець зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин
Гаратнія конфіденційності
Дякуємо за ваш запит
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
[Заголовок]
[Подзаголовок]
Гарантія конфіденційності